Send en mail:
INFO@brinkgolf.dk

Hjem     GOLFYOGA      PLUStræning       Kontakt os

GOLFYOGA

YOGA er ikke kun for unge, slanke og smidige kvinder. YOGA er for alle og GOLFYOGA er for alle golfspillere som ønsker at styrke sin krop og opnå bedre balance og større smidighed, samtidig med at fysiske skavanker bliver mindre og glæden ved golf bliver større. Jeg (Nille) var i septemer 2017 i Indien, hvor jeg i en intensiv måned blev certificeret Yoga Instruktør, ved den internationale organisation Yoga Alliancen.

 

HOLD OG PRISER

Alle hold starter i uge 45 (6-12. november 2017) og kører frem til og med uge 17 (23-29. april 2018) Der vil være vinterferie i uge 2-4. Pris for deltagelse på voksenhold er kr. 1.350,- for hele perioden eller kr. 350,- pr. måned. Der er plads til 8 personer pr. hold. Pris for deltagelse på juniorhold er kr. 1.000,- eller kr. 200,- pr. måned - der vil der være plads til 12 juniorer på juniorholdet.

 

Jeg starter op med et begrænset antal hold - men viser det sig at dage og tidspunkter ikke passer dig og kan du måske samle en 3-5 andre som er interesseret i et hold, så finder vi ud af at opstarte ekstra hold.

 

FORKUNDSKABER

Golfyoga kræver ingen forkundskaber. Alle øvelser er almindelige Yoga øvelser, men sammensat i et program hvor de styrker netop de områder af kroppen som specielt golfspillere har brug for. Er du ikke golfspiller - er du naturligvis velkommen. At spille golf er heller ikke nogen forudsætning. Du skal blot møde op på det hold du har tilmeldt dig på, med noget løst og behageligt tøj, have bare fødder under træningen og noget drikke vand til efter træningen. Har du en yoga måtte kan du medbringe den, men der vil være måtter du kan låne i yogashalaen. Der er også andre hjælpemidler til din træning.

 

TILMELDING

Du tilmelder dig til et Yogahold ved at SMSe eller ringe til Nille på telefon 22 71 14 58. Skriv dit navn og hvilket hold du gerne vil tilmeldes på. Alle hold træner på Skydebanevej 2, 4700 Næstved.

 

Er du i tvivl om Yoga er noget for dig - så kontakt mig og vi finder ud af hvordan og hvornår du kan deltage i en prøvetime eller to.

 

Nedenfor kan du se hvilke hold jeg laver.

GOLFYOGA

KUN FOR MÆND

Kendskab til yoga er i

kke en forudsætning

Hold 1: Mandag 8-9:30

Hold 3: Tirsdag 18-19:30

GOLFYOGA

KUN FOR KVINDER

Kendskab til yoga er

ikke en forudsætning

Hold 2: Mandag 18-19:30

Hold 4: Tirsdag 8-9:30

Hold 7: Tirsdag 10:00-11:30

GOLFYOGA

KUN FOR JUNIORER

Kendskab til yoga er

ikke en forudsætning

Hold 5: Lørdag 9-10:30

 

GOLFYOGA

FÆLLES

Kendskab til yoga er

ikke en forudsætning

Hold 6: Søndag 8-9:30

 

På herreholdene er der fokus på fysisk træning af de områder som vi benytter til golf og hvor vi oftest oplever skader og irritationer. Ankler, knæ, hofter, ryg, skuldre, nakke og albuer. Vi har fokus på den fysiske træning og lidt åndedrætsøvelser - men ingen chant og røgelsespinde...

På dameholdene er som på herreholdene være fokus på fysisk træning af de områder som vi benytter til golf og hvor vi oftest oplever skader og irritationer. Ankler, knæ, hofter, ryg, skuldre, nakke og albuer - men med lidt ekstra smidighedstræning og lidt flere åndedrætsøvelser - men stadig ingen chant og røgelsespinde...

På juniorholdene er der fokus på sjov fysisk træning af balance, koncentration og åndedræt - samt afslapning i relation til golf.

På disse hold er der fokus på fysisk træning af de områder som vi benytter til golf og hvor vi oftest oplever skader og irritationer. Ankler, knæ, hofter, ryg, skuldre, nakke og albuer. Vi har fokus på den fysiske træning og lidt åndedrætsøvelser - men ingen chant og røgelsespinde...